Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Csak én vettem észre, milyen...

Csak én vettem észre, milyen szánalmasan és gusztustalanul vágják be a reklámokat?

Figyelt kérdés
Nem nézek TV-t már vagy 6 éve, de ma kíváncsiságból bekapcsoltam. Azt tapasztaltam, hogy a műsorok közti reklámszünetek gusztustalanul és borzalmas módon vannak bevágva, igénytelen munka. Pl. a sorozatban beszél a szereplő, elkezdi a mondatát: "És akk" BUMM reklám. Tényleg ennyire tróger, nem törődöm, igénytelen, "sz*rokbele" emberek dolgoznak, hogy nem képesek úgy bevágni a reklámot, hogy ne egy tetves mondat közepébe tegyék? Idáig süllyedtünk... régen azért nem volt ilyen.

2014. jún. 25. 14:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen. A legborzalmasabb módon vágják be. Teljesen egyet értek veled!
2014. jún. 25. 14:15
 2/7 anonim ***** válasza:
47%

Ez nem figyelmetlenség, pont az ellenkezője, hogy a néző biztos, hogy visszatérjen vagy egyáltalán el se kapcsoljon. Amúgy meg ez nem új jelenség, már sok-sok éve így megy.

Áme HBO, nincs reklám :D

2014. jún. 25. 14:17
 3/7 A kérdező kommentje:
Második válaszoló, nem értek veled egyet. Az evidens, hogy izgalmas részeknél vágják be a reklámot, hogy kíváncsiak legyünk a fejleményekre, de olyat sosem tapasztaltam évekkel ezelőtt, hogy egy mondat FELÉNÉL vágják be, ráadásul úgy, hogy a mondandó szónak a felénél. Ez szerintem nem azért van, hogy fenntartsák a néző kíváncsiságát, hanem mert sz*rnak bele. Ilyen a világon nincs!
2014. jún. 25. 14:59
 4/7 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék, attól, hogy más a véleményem, megy a zöld kéz. :)
2014. jún. 25. 15:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is észre vettem, hosszú évek óta nem tv ztem, aztán most mondom lol mekkora fail... Aztán rájöttem, hogy tényleg ennyire buták.
2014. jún. 25. 17:57
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Teljes mértékben igazad van. Én, amikor ráérek nézek tévét, de kizárólag sport csatornákat. Viszont ma éppen a neten néztem meg egy Wimbledoni meccset kora este, mert olyan meccs volt, hogy érdekelt, de a tévé nem adta. Egy olasz tévé adását tették fel linknek, ami ugye olyan adó, ami tévén megy eredetileg, csak felnyomják a netre. Itt a következő történt, ami ledöbbentett. Kijönnek a játékosok, bemelegítenek, majd leülnek, mert van egy kis idő még felkészülni. Ilyenkor beadnak reklámot arra a max 1-2 percre. Azonban ma mire vége lett egy allergia elleni orrspray reklámjának már nemcsak hogy ment a meccs, de két labdamenet is lement. A meccs első 6 percét elreklámozták. Egyre szemtelenebbek tényleg. Csak egyet érthetek veled. :)
2014. jún. 25. 22:54
 7/7 A kérdező kommentje:
Akkor úgy látom, az ilyesmi nem csak nálunk probléma. :D
2014. jún. 26. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!