Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Egy mese sorozatot keresek!...

Egy mese sorozatot keresek! Nagyon szerettem, de nem emlékszem a nevére. Tudnátok segíteni? (többi lent)

Figyelt kérdés
13 éves vagyok, és kb 5 évesen ment egy rajzfilm az rtl-klubbon.Egy ilyen...nem is tudom: tigris párducról szólt,aki a rendőrségen dolgozik, egy pufók pasassal meg valami szőke/vörös nővel.Olyan 2005-2006-körül tuti ment a TV-ben.Amúgy,ez a tigris azzá változott, amivé akart: emlékszem, egy részben borítékká változott.És a gondolataiból kitudta venni a dolgokat pl: egy fánkot.Sokszor "üldözte a bűnt" a vonaton, meg ilyesmik.Légyszi, aki tud segíteni, az írjon, mert már nagyon rég óta keresem ezt a mesét *.*

2014. jún. 24. 21:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia! :)

Esetleg erre gondoltál?

Gézengúz hiúz (Bonkers, 1994)

[link]

2014. jún. 25. 11:36
 2/4 anonim ***** válasza:
67%
Gézengúz hiúz - Bonkers 1993 (Ha úgy érzed nyugodtan r nyomhatsz a zöld kézre :) )
2014. jún. 25. 11:38
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
2014. jún. 25. 11:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Igeeeeen ez az *.* Köszönöm köszönöm köszönöm :D mindenkinek megy a zöld kéz :)
2014. jún. 27. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!