Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Trónok harca vs. True Blood?

Trónok harca vs. True Blood?

Figyelt kérdés
Trónok harcáról olvastam egy kritikát, miszerint az felháborító, hogy Lisa az 1. évadban fedetlen kebellel szoptatta Robertet, mikor Tyrion ítéletéről tárgyaltak. Ezt a témát vesézte ki a blogger. Azt nem értem, hogy ez miért akasztja ki, mikor a True Blood meg semmi másról nem szól, csak Sookie pucérkodásáról és megd...-ásáról.
2014. jún. 21. 11:45
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
Lysa műmellet viselt tudtommal annál a jelenetnél. Egyébként én sem értem. Szerintem csak unatkoznak és nincs jobb dolguk, szóval csámcsogniuk kell rajta. :S
2014. jún. 21. 12:01
 2/6 anonim ***** válasza:
61%
És a meztelenelnül járkáló hölgyek és Theon faszvillantása nem felháborító? :D
2014. jún. 21. 16:56
 3/6 A kérdező kommentje:
A Trónok harcának van története és nem állandóan megy benne a hempergés, mint a True Bloodban.
2014. jún. 21. 17:37
 4/6 anonim ***** válasza:
67%

https://www.youtube.com/watch?v=EUBiOOx0Pxw

Azért a True blood is jó volt. De annyira elrontották szerintem az utolsó pár évadot...

Egyébként a GoT-ban egyre kevesebb az ilyen villantás.

2014. jún. 21. 17:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha ez a legnagyobb baja had rágódjon rajta.
2014. jún. 24. 04:33
 6/6 anonim válasza:
Szerintem a True Blood világához jobban tartoznak a szexuális jelenetek, villantások. Ott szükségesek, míg a Trónok harcába feleslegesen sokat raknak. Én is jobban szeretem a GoT-ot, de azért többször is botránkoztatott meg :) Mindkettő sorozat a kedvenceim között van és ne értsd félre, nekem tetszik a sorozat ahogy van, de teljesen érthető ha valakinek ez már sok.
2014. aug. 6. 03:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!