Trónok harca vs. True Blood?
Figyelt kérdés
Trónok harcáról olvastam egy kritikát, miszerint az felháborító, hogy Lisa az 1. évadban fedetlen kebellel szoptatta Robertet, mikor Tyrion ítéletéről tárgyaltak. Ezt a témát vesézte ki a blogger. Azt nem értem, hogy ez miért akasztja ki, mikor a True Blood meg semmi másról nem szól, csak Sookie pucérkodásáról és megd...-ásáról.2014. jún. 21. 11:45
1/6 anonim válasza:
Lysa műmellet viselt tudtommal annál a jelenetnél. Egyébként én sem értem. Szerintem csak unatkoznak és nincs jobb dolguk, szóval csámcsogniuk kell rajta. :S
2/6 anonim válasza:
És a meztelenelnül járkáló hölgyek és Theon faszvillantása nem felháborító? :D
3/6 A kérdező kommentje:
A Trónok harcának van története és nem állandóan megy benne a hempergés, mint a True Bloodban.
2014. jún. 21. 17:37
4/6 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=EUBiOOx0Pxw
Azért a True blood is jó volt. De annyira elrontották szerintem az utolsó pár évadot...
Egyébként a GoT-ban egyre kevesebb az ilyen villantás.
5/6 anonim válasza:
Ha ez a legnagyobb baja had rágódjon rajta.
6/6 anonim válasza:
Szerintem a True Blood világához jobban tartoznak a szexuális jelenetek, villantások. Ott szükségesek, míg a Trónok harcába feleslegesen sokat raknak. Én is jobban szeretem a GoT-ot, de azért többször is botránkoztatott meg :) Mindkettő sorozat a kedvenceim között van és ne értsd félre, nekem tetszik a sorozat ahogy van, de teljesen érthető ha valakinek ez már sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!