Ki szereti rajtam kívül a Smallville-t?
Aki szokta nézni,mióta követi
a sorozatot?
én is azóta nézem, amióta elkezdte a tv2....lol emlékszem hányszor végig néztem az első évadot, csakhogy leadja végre az új részeket a tv2 :D :D
Most már persze torrent+felirat....
De valóban, ezek az új részek már nagyon gagyik és bénák, elképesztő merre ment a sorozat és merre halad....már rég kaszálni kellett volna....
én is szeretem
először a tv2-n néztem, majd a viasaton is elkezdtem
volt olyan is h amikor az egyiknek vége lett átkapcsoltam a másikra:D
de az új részek tényleg nem olyan jók...
túlságosan elfajult már...
Köszönöm a válaszokat! :)
Furcsa,hogy sokan már unják meg a végét akarják
a sorozatnak,mondván ,,Ez már nem olyan jó".
Én akkor is nézném,ha a 15. évadnál járnának.
(Mindet láttam,igaz 1 éve nézem.)Megnéztem a 8. és a 9. évadot(eddigi részek) is feliratosan.
Szerintem messze jobb,mint az első négy évad például...
Kábé az ötödik évadtól kezd érdekes lenni a sorozat.
de amúgy van benne egy érdekesség! a s8e8 - at ha megnézed a David Blums (vagy hogy kell írni) Zod és Faórának nem lehetett gyereke és ezért létrehoztak egyet aminek a testébe egy szörny volt! És Kal-El el együtt küldték a Földre mielőtt megsemmisült volna a Kripton!
Nos a s9e7-ben meg Zod könyörög Jor-El nek a fia megmarad hajtincseiből valahogy hozza vissza neki a fiát és abba a lila kristályba rakja majd bele a DNS-ét! Tehát itt meg az van, hogy Zod-nak volt fia! AKKOR HOGY IS VAN EZ?? :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!