Én még nem láttam, csak a trailert viszont olvastam róla Spoilermentes kritikát, és nagyon dicsérték a filmet... a "Végre alkottunk egy, a nemzetközi filmkultúrába is beleillő filmet" jelzővel illetném és illették sokan mások :) Én jövő héten megyek megnézni a családdal! Szerintem mindenképp érdemes!
2014. jún. 14. 18:01
2/10 anonim válasza:
Én megnéztem pénteken. ZSENIÁLIS film, nagyon tetszett. Elég durva jelenetek vannak benne, de többször is a könnyeimet nyeltem és az is elég sokat elmond, hogy a teremben MINDENKI csendben ülve végigvárta, hogy lemenjen a stáblista és utána is csak nehezen keltünk fel a helyünkről. Nagyon a hatása alá lehet kerülni.
Egy negatív dolog jut csak eszembe: a filmet a kutyák játéka menti meg, sem a főszereplő kislány, sem az anyukáját játszó nő nem hozza megfelelően a szerepét. Viszont még így is azt mondom, hogy az évtized filmje.
2014. jún. 15. 13:19
3/10 anonim válasza:
Én ma este fogom megnézni! Már nagyon várom!!! Lehet, hogy utána már csak menhelyes kutyáim lesznek????
2014. jún. 17. 16:55
4/10 anonim válasza:
Megnéztem. Sajnos csalódnom kellett! A film története jó, a kutyák is jól játszották a szerepüket-illetve jók voltak a kutyás jelenetek is, nade a színészek?!?!??! Fuhh.... szoval én nem értem, miért kell egy olyan "színészt" betenni anyukának (akinek ráadásul csupán pár mondat szerepe van az első 5 percben), aki még hangsúlyozni sem tud?!?! Az ilyenek nagyon elrontották a filmet. Meg pár pancser húzás, de az alaptörténet jó.
2014. jún. 17. 22:57
5/10 anonim válasza:
Mindenképpen megéri azt a két órát, a történet jó, a kutyák pedig tökéletes metaforái a film mondanivalójának.
A színészekről pedig... Nekem az apa játéka tetszett, azt viszont nem tudom, miért dicsérik ennyire a főszereplőt. Szerintem a lány egyáltalán nem alakított hitelesen, nekem semmi érzelem nem jött át. Sírtam, de az a látványvilág vagy a kutyák miatt jött. Az állatok tényleg fenomenálisak, értük megéri megnézni, szerintem jobb alakítást nyújtanak, mint maga Psotta Zsófi.
Jó filmezést!^^
2014. jún. 22. 01:07
6/10 anonim válasza:
A főszereplő (Zsófi) a barátnőm, az elsők között voltam aki megnézte:) Hihetetlen jó film és megható is.:)
2014. júl. 1. 17:11
7/10 anonim válasza:
Én csalódottan jöttem ki ma a moziból.. :(
Jó film, nezheto, de annyira nem nagy szám, mint ahogy eloadjak. A kislány érzelmei tényleg nem jönnek át.
2014. júl. 2. 22:30
8/10 anonim válasza:
Zsófi hozta azt a maximumot amit lehet én nem bántom vannak neki is gondjai,ő is ember,első szerep.
Aki fikázza,mutassa meg,hogy ő jobbat tud!
2014. szept. 5. 18:30
9/10 anonim válasza:
Bocsika, ez nem a kislány hibája, hogy őt választották. De itt kb majdnem az összes szereplővel gond volt, aki nem négylábú és itt ez a gáz...
2014. szept. 5. 21:56
10/10 anonim válasza:
Ja és miért akarnám én megmutatni, hogy én jobban játszok, ha egyszer nem vagyok színész? Isten ments...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!