Ki látta a Démonok között című filmet? Mi a véleményetek róla?
Én is este néztem :) De én nem féltem, nem volt olyan ílyesztő, meg nem is vagyok fèlős típus.
A rendezője miatt is néztem meg. Az elején röhögtem :D Persze nem szabadna, valós események alapján... De az a babás rész olyan vicces volt :) Aztán jól volt megcsinálva, főleg mert ebből a tipikus a házban rossz dolgok történtek is jót hoztak ki. Nekem tetszett, pár hiba mégis volt. A sztori nem volt eléggé összetett és az apa színésze is béna volt, de az egyik kislány nagyon jól játszott :) A vége még kicsit hirtelen volt, és túlzásnak tartom azt a nagy jelenetet, amiben az anyából kiüzik a gonoszt.
Én tegnap este láttam, nagyon tetszett :D Néhány résznél már annyira féltem, hogy eltakartam a szemem xD Rég láttam már ehhez fogható horrorfilmet :) Számomra 10/10 volt <3
16l
Én a barátnőimmel néztem meg (nem moziban)szerintem nem annyira félelmetes ahogy elő adják egyesek ..
mi is csak azért ilyedtünk meg eg jeleten mert már majdnem el aludtunk és a filmben lévő sikoltozás ,,felketett ,, minket..am már nem is emlékszem a storyra szóval nem lehetett egy nagy durranás ha ilyen szinten nem ragadt meg bennem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!