Milyen sorozatot kezdjek el nézni? ( 17L)
Figyelt kérdés
2014. jún. 11. 18:51
11/21 anonim válasza:
Teen Wolf, Pretty Little Liars, Vampire Diaries, The Originals, Carrie Diaries , Castle
13/21 anonim válasza:
Rocco Siffredi sorozatok pl. jópofák. Pl. Rocco a Hátsó Bejáratnál 1-2 stb.
14/21 anonim válasza:
Szerintem ezek a legjobb nyomozós sorozatok az igényesebb fajtából: Hannibal, The Killing, True Detective, Sherlock /BBC/, The Fall, Broadchurch
15/21 Cseh Júlia válasza:
Szívek szállodája, Így jártam anyátokkal, Hearthland. Én ezeket tudom ajánlani, de persze nem tudom milyen az ízlésed...
16/21 anonim válasza:
Mini sorozat:
Black Donellys
Lost Room (a három részes)
Band of Brothers
Hosszú sorozat:
House
Dexter
Orphan Black
Suits
Gossip Girl
Grey's Anatomy
The Sopranos
Sherlock
Ami jó, de le lehet állni vele:
House (első 6évad)
Supernatural (első 4 évad)
Alias (első 2 évad)
17/21 anonim válasza:
Született detektívek, A rejtély, Person of Interest, Génrejtek, Nyomtalanul
18/21 anonim válasza:
Szerintem kapcsold ki a tv-t és fordítsd a felszabadult időt magadra :) Millió jó és hasznos dolgot lehet csinálni :) Régen sokat tévéztem, ma meg egy csomó dolgot tudok csinálni, ami hasznos, ugyanabban az időben.
Mindez úgy történt, hogy megkérdeztem magamtól, mit tanultam az elmúlt évben a tv-től... 2 dolgot tudtam felsorolni. Ez nagyon gyenge eredmény - az élet ennél többet ér :)
19/21 anonim válasza:
Szerintem a Violettát de ez attól függ, milyen típusút akarsz??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!