Tudnátok ajánlani egy jó sorozatot?
Heló!
Sherlock, Hatfields and McCoys, Dr. House, The Office U.K., The Inbetweeners, Extras, Friday Night Dinner...
Próbáltam minél változatosabban ajánlani - mindegyikre igaz, hogy a tökéeltes élvezethez eredeti nyelven érdemes nézni.
Jó szórakozást!
Hát hiába nevetnek bele, akkor is alegslegjobb sorozatok közé sorolható a How i met your mother és a Big bang theory :) Aztán még, ha szívek szállodája vonalon indulunk (KEDVENCEMMMMMM!) a Szellemekkel suttogó nagyon jó sorozat, esetleg még a Pretty little liars, de egyikkel sem ér fel. Jó sorozat még a Vámpírnaplók is, ha félretesszük azt, hogy már mindenki herótot kap a vámpíroktól. semmi köze az alkonyathoz, tényleg nagyon jó/izgalmas sorozat. És még a Trónok harcát tudnám ajánlani, bár semmi köze az imént említett sorozatokhoz, mégis szuper.
És még egy fontos dolog: Ha igazán élvezni szeretnéd ezeket a sorozatokat, mindenféleképpen eredeti nyelven nézd. Pláne mert ezek közül kb mindegyiket elrontja a szinkron. Még a szellemekkel suttogót néztem régen szinkronosan, de már arról is leszoktam szerencsére :)
Sorozatokkal fordulj nyugodtan hozzám, nagy mániákus vagyok :) Van még pár ötletem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!