Tudnátok ajánlani valami jó kis sorozatot?
Figyelt kérdés
Eddigi sorozataim amik nagyon bejöttek:
- Breaking Bad
- Hannibal
- Sons of Anarchy
- Vikings
- True Detective
- The Borgias
- The Walking Dead
- Hatfield and McCoy Feud
Amik kevésbé jöttek be:
- Game of Thrones
- Lost (végig se bírtam nézni)
- Spartacus
A vígjátékokat és a romantikus sorozatokat nem szeretem. 17/f
2014. jún. 9. 19:39
2/13 A kérdező kommentje:
Az első pár részét már láttam, nem volt rossz, de nem 'szippantott be'. Lehet újrakezdem.
2014. jún. 9. 19:44
3/13 anonim válasza:
Jó ízlésed van eddig :) A Trónok harcának ugye nem csak pár résznyi esélyt adtál? Az eleje borzasztó unalmas.
Amit mondanék még az a BBC Sherlock, Dooctor Who (ha bírod a sci-fit) meg a Dexter.
6/13 A kérdező kommentje:
Nem, már a 4. évadot nézem trónok harcából. Dexterrel az a baj, hogy tudom mi a vége úgy meg nem akarom elkezdeni. A scifiket se nagyon szeretem.
2014. jún. 9. 19:49
7/13 A kérdező kommentje:
Az American Horror Story tényleg jó? Hallottam hideget, meleget is róla
2014. jún. 9. 19:50
8/13 anonim válasza:
a BBC sherlock tényleg jó :) A dextert meg nem hanyagolnám amiatt , hogy tudod mi a vége. Hidd el így is tartogat sok csavart :D
9/13 anonim válasza:
Az AHS is nagyon jó, azt kihagytam! Nyomasztó és beteg, nagyon különleges hangulata van az egésznek.
10/13 anonim válasza:
2 spanyol sorozat: A bárka, internátus
csak ajánlani tudom nagyon jók :) a bárka egyik főszereplője Mario Casas, ha szereted megéri megnézni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!