Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudnátok mondani olyan filmeke...

Pelletsebi kérdése:

Tudnátok mondani olyan filmeket, amik nagyon tetszettek nektek?

Figyelt kérdés

Amit pl. nagyon szerettem:

Szemfényvesztők

Abraham Lincoln, a vámpírvadász

Én, Frankenstein

Gyűrűk ura, Hobbit

Harry Potter

Törvényt tisztelő polgár

Ez az én stílusom, ilyeneket mondjatok még, pls

(egyébként 14 éves vagyok, ezt is vegyétek figyelembe...) :)

2014. jún. 10. 16:52
 2/3 anonim válasza:
Nekem a Sanctum című film tetszett nagyon 3d-ben és az Eredet című film is nagyon nagy élmény volt számomra.
2014. jún. 10. 19:09
 3/3 anonim válasza:

jabtak hai jaan:) ha érdekel leirom miről szól:D

van egy pasi aki abból él meg hogy az utcán zenél,takarít.egy nap lát egy lányt és nagyon beleszeret első látásra.. egyszer összefutnak a lány megkéri a fiút h tanitsa meg énekelni .. és végül összejönnek majd a srácot baleset éri.. a csaj imádkozik h bárhogy d tartsa életben cserébe örökre elhagyja.. igy is lett... a pasi lment katonának indiába.. egy nap viszont egy csaj jelentkezik h had csináljon egy dokumentum filmet az életéről végül csinált.. a pasi elment londonba de elütötte megint a kocsi xddmegintxd. retográd amnéziája lett,visszament 10 évet az időbexd aztán a csajszi kénytelen volt neki hazudni h még együttvannak.. aztán visszatérnek az emlékei rájött h hatudott a csajszi elhagyja visszameg indiába katonának.. aztán a csajszi odamegy,majd a pasi megkéri a kezét.. de am baszottjó film:$ csak az a baj hogy hindi :(

2014. jún. 10. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!