Gizda50 kérdése:
Tudtok mondani hercegnős animét?
Figyelt kérdés
Olyasmi érdekelne amiben egy átlagos ember össze jön egy hercegnővel2014. jún. 9. 21:54
1/9 anonim válasza:
Princess lover, bár az túlzás, hogy összejönnek.
2/9 A kérdező kommentje:
Azt már láttam de azért köszi
2014. jún. 10. 14:09
3/9 anonim válasza:
Soredemo Sekai wa Utsukushii (Most fut, egy hercegnő és egy király van benne tök vicces, többet nem árulok el, nem akarom lelőni a poént!:)
4/9 anonim válasza:
Uh, bocs, előző vagyok és még van egy:
Romeo X juliet (Gondolom te is ismered a storyt, bár csak a nevek terén volt hű az anime adaptáció a drámához....Fontos tisztázni: ez nem a gyerekmese, a végén ez is tragédiával végződik (én nem tudtam, bíztam a Happy Endben, aztán kisebb csalódás ért, mert úgy gondoltam, a mese vonalait fogja követni....), DE (mindig van egy DE!!) ettől függetlenül nagyon szép volt!:') A napokban néztem meg, és új kedvencet avattam! :)
5/9 anonim válasza:
Astarotte no omocha
egy hercegnőről szól aki szerelmes lesz egy férfiba.. humor, echi, romantika és fantasy megtalálható benne
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2014. jún. 11. 14:28
7/9 Paulik Eszter Anna válasza:
Akagami no Shirayuki-hime
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!