Antal15 kérdése:
A csodálatos Pókemberbe miért nem sikerült először a végén ki szőnie a hálóját a darura?
Figyelt kérdés
Miért csinálták meg úgy, hogy a végén mikor megy az OSCORP épülethez és a daruknál kéne oda hálóznia akkor miért csinálták meg úgy, hogy előbb még lezuhan és csak utána tud végig hálózni?
Ez miért kellett?
Szerintem sokkal jobb lett volna ha sikerül ki szőnie a hálót a darura!
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
2014. jún. 7. 15:25
1/2 anonim válasza:
Szerintem is, amúgy, de nem tudom... Talán a stressz miatt, vagy hirtelen nem tudta, mit csináljon. Gondolkozott hogy mit kezdjen, sok dolog forgott kockán...
Amúgy te is Antal vagy? Neked az a vezeték vagy a keresztneved?
2/2 anonim válasza:
azért nem sikerült neki, mert megsebesült, és le volt már fáradva, nehogy már ez baj legyen..ez csak hatáskeltés..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!