Miért forgatták le a Csodálatos Pókembert, ha egyszer már Tobey Maguirevel lement 3 rész?
Mert mindenképpen le akartak húzni még egy rókabőrt a jó öreg hálóvetőről, meg még egyet és még egyet. Pont úgy ahogy #2 is mondta.
Meglovagolták vele a szuperhősők újabb aranykorát.
Persze ha Joss Whedon rendezte volna az új szériát, biztos lenne is értelme és szerethető volna.
Ez a legújabb pókember srác viszont. Eh. Nem tudnám elképzelni, hogy mondjuk a bosszúállókkal vállvetve menti a világot. Ellentétben a Tobi féle pókemberrel a harmadik rész vége után. Ott és akkor a karakter beérett a három film folyamán arra, hogy valami nagyobb dologba keveredjen. Kicsit úgy mint Tony Stark is összekapta magát.
Én azt olvastam valahol, hogy elvileg a Tobey McGuire félét akarták folytatni 4. és 5. résszel, de Toby nem akart vállalni több részt, így azt abbahagyták és elkezdték elölről az egészet.
A szimpla színész csere még rosszabb lett volna szerintem, így talán jobb is, hogy elölről kezdték, és kicsit sötétebbre/komolyabbra vették a figurát. Meg ahogy az előttem szólók is írták, ez sokkal képregényhűbb, mint az előző trilógia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!