Ti hány éves kortól ajánlanátok ezeket a filmeket?
Ördögűző,Emberi százlábú,Egy kés filozófiája,Paranormal Activity,Szerb film,Ragyogás?
Légyszi olyat ne írjatok,hogy sehány,vagy ilyesmi,tudom,hogy durva filmek,nem is tervezem megnézni őket.
utolsó vagyok: hamár mindenki leírja mikor látta akkor én is:
paranormal activity ---> 12 év
ördögűző, emberi százlábú, ragyogás, egy kés filozófiája---> 13 év
szerb film---> 14 év
Köszi.Ment a zöld.:)
A Paranormal Activityt elkezdtük egy barátnőmmel,ő nem bírta,szerintem nem volt olyan félelmetes...
Már csak negyed óra van hátra,de azt nem merem egyedül.:D
Az Ördög űzőt 13 évesen láttam először nem nagy kunszt.
Egy kés filozófiáját és a ragyogást még nem láttam de szerintem meg fogom nézi:)
A Paranormal activity-t nem láttam de nem is fogom mert az összes ismerősöm fújjogja hogy nagy kamu meg minden:P
Az emberi százlábút nemrég láttam (15 évesen) mind a 2 részét:) az első rész nem olyan vészes de a második már tényleg gyomor forgató:D
A szerb filmet haverom látta nagyon erős gyomorzata van de mondta hogy ezen még ő is fennakadt.
Köszönöm a válaszokat!
Megnéztem a Paranormal Activity 1,2-t.Mindkettőnek az első 50 perce nagyon uncsi...Aztán a végén paráztam...Főleg a 2-esnek.Amúgy nem volt rossz.Jöhetnek még a válaszok,megy a zöld!!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!