Ajánlanátok érdekes, elgondolkodtató filmeket?
Figyelt kérdés
olyasmire gondolok mint az eredet2014. ápr. 29. 17:28
1/11 anonim válasza:
Kevesebb akció, több elgondolkodtató tartalom:
Andrej Tarkovszkij:
Sztalker (1979)
Solaris (1972)
Andrej Rubljov (1966)
Tükör (1975)
Ingmar Bergman:
A nap vége (1957)
A hetedik pecsét (1957)
Jelenetek egy házasságból (1973)
Sidney Lumet:
Hálózat (1976)
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) de inkább '90-es évek utáni filmekre gondoltam :/
2014. ápr. 29. 17:42
3/11 anonim válasza:
Akkor ott a Mátrix, a V, mint vérbosszú és a Ghost in The Shell.
De elárulom, a 90-es évektől kezdve már nagyon kevés igazán elgondolkodtató és eredeti filmet csináltak. A japán animékben még megtalálható ez a vonás.
6/11 anonim válasza:
Black Mirror-sorozat. Hat rész, nem túl hosszúak, mindegyik külön történet és mindegyik piszkosul elgondolkodtató.
8/11 anonim válasza:
A tökéletes trükk. Ez egy régi korban játszódó bűvészfilm mindenféle kavarással, én még azóta se nagyon értek benne néhány dolgot, mióta megnéztem, remélem neked sikerül.:)
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó! :D pont egy hete néztem meg és tényleg nagyon jó film :)
2014. nov. 26. 15:59
10/11 anonim válasza:
Akkor gondolkodj el a Memento című film megtekintésén is, ha még nem láttad volna. Ugyan az rendezte, mint az Eredetet meg a tökéletes trükköt és elég faszántos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!