Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Véleményetek a Trópusi vihar...

Véleményetek a Trópusi vihar c. filmről?

Figyelt kérdés
Rengeteg ismerősöm azt mondja, hogy nézhetetlen, hihetetlen morbid film, erőltetett, undorító (eleje miatt). Szerintem viszont a 22 évem legjobb filmje, akárhányszor nézem szakadok rajta:D

#tropusi_vihar
2014. jún. 4. 08:35
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Művelődj, kulturálódj; rád fér.
2014. jún. 9. 23:40
 22/25 A kérdező kommentje:
pontos vessző, ajjaj te valami programozó lehetsz. 0-24 gép előtt, és azt hiszed mert c#ben tudsz írni egy számológépet már művelt vagy. Oké, oké haver :DDD
2014. jún. 10. 10:49
 23/25 anonim ***** válasza:

Gyönyörű amit tolsz. Az előbb kis szaros voltam, de mostanra programozóvá nőttem ki magam. Mesébe illően ostoba és együgyű vagy, olvasd vissza amit itt műveltél, és ha van egy minimális önkritikád, felismerheted a tényt, hogy nagyon rád fér az olvasás, tanulás, kulturálódás. Ha nem megy, akkor további boldog életet kívánok egy gépsor mellett.

Itt be is fejeztem. Sok sikert!

2014. jún. 10. 15:24
 24/25 A kérdező kommentje:

echo "Itt be is fejeztem. Sok sikert!"

?>

csak hogy értsd amit írok :DDD

2014. jún. 11. 15:18
 25/25 A kérdező kommentje:
pontos vessző lemaradt, pardon! Elnézést óvodás programozó úr!
2014. jún. 11. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!