Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Véleményetek a Trópusi vihar...

Véleményetek a Trópusi vihar c. filmről?

Figyelt kérdés
Rengeteg ismerősöm azt mondja, hogy nézhetetlen, hihetetlen morbid film, erőltetett, undorító (eleje miatt). Szerintem viszont a 22 évem legjobb filmje, akárhányszor nézem szakadok rajta:D

#tropusi_vihar
2014. jún. 4. 08:35
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Én pont fordítva jártam. Azt mondták hogy a világ legjobb vígjátéka, vagy paródiája De az elején és egy-két poénon kívül szerintem nem volt túl jó. Az ehhez hasonló filmek közül nálam a Kidobós az etalon. :)
2014. jún. 4. 09:29
 2/25 anonim ***** válasza:
Eddig összes ismerősöm aki látta az dícsérte, nekem is nagyon tetszett, eddig csak neten találtam olyan embereket, akik fikázták volna.
2014. jún. 4. 11:18
 3/25 A kérdező kommentje:
Sajnos én élőben is ismerek ilyeneket. Egyáltalán nem értem, de tényleg.. Azok a poénok, a sztori.. A FILM MONDANIVALÓJA!!!! hát itt mindenki hülye?:DDD
2014. jún. 4. 11:26
 4/25 anonim ***** válasza:

Nem lehetnek nagy agyaknezek az ismerőseid.

Sokkal mélyebb tartalom van helyenként a felszíni viccek között..

Szerintem is kiváló film,főleg hogy a vígjatékok színvonala iszonyatosan lent van napjainkban.

(Adam Sandler...no comment)

2014. jún. 4. 13:11
 5/25 A kérdező kommentje:
#4 remek meglátás, így-így
2014. jún. 4. 13:59
 6/25 anonim ***** válasza:
Na jó azért túlzásokba nem kéne esni. Attól hogy valakinek nem tetszik valami még nem lesz hülye. És ne gyertek ti is azzal a hülyeséggel hogy burkolt társadalomkritika meg nyílt társadalomkritika, meg mondanivaló. Ma már minden lerágott csont.
2014. jún. 4. 14:16
 7/25 A kérdező kommentje:
A film mondanivalója: Soha ne told full kreténbe!
2014. jún. 4. 14:18
 8/25 anonim ***** válasza:

Na látod ilyen is volt már:

Ne légy barom. ;-)

2014. jún. 4. 14:20
 9/25 A kérdező kommentje:
Az is egy alapmű, héé :DD:D
2014. jún. 4. 15:07
 10/25 creek válasza:
ananász expressz valaki?
2014. jún. 4. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!