Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Volt már ilyen érzésetek egy...

Volt már ilyen érzésetek egy -szerintetek- zseniális film után?

Figyelt kérdés
Elég furán hangzik, de láttam pár olyan filmet, ami után emeltem a kalapom, ennyire betalált a történet, a mondandó, a színészi játék stb., hogy napokig őrlödtem és gondolkodta rajta, annyira tetszett. Viszont egyszerűen nem visz rá a lélek valamiért, hogy újból megnézzem, pedig szeretem a kedvenceimet évente párszor megnézni, nem értem magam... Csak én vagyok ilyen kis bolond? :D
2014. jún. 2. 23:17
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ilyesmi film volt nekem a Pillangóhatás, a Fekete hattyú, a Saját szavak meg a Menedék. :)
2014. jún. 3. 20:46
 12/13 A kérdező kommentje:
Jaaa és köszi szépen a válaszokat ;)
2014. jún. 3. 20:47
 13/13 anonim ***** válasza:

a Pillangó-hatást pont pár napja néztem meg, nagyon nem tetszett, és nagyon mérges vagyok most a filmre :D

bocsi de, ezt muszáj volt leírnom, mert mérges vagyok :D

már írtam korábban, de még azt hozzátenném, hogy már volt sok olyan film, ami nagyon tetszett, aztán mikor újra láttam, akkor rájöttem, hogy már nem is tetszik, akkor már nem kerültem a hatása alá, untam is, miközben néztem, mert már tudtam, mi fog következni, nem volt meg az az izgalom, mint első nézésre, és így nem a szép emlékem maradt meg róla

2014. jún. 3. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!