A Gyűrűk Ura - A két torony című filmben mit mond Legolas?
Figyelt kérdés
Legolas mit mondott, hány orkot ölt meg a Helm-szurdoki csata során?
Csak a filmben!
2014. jún. 2. 21:36
1/4 anonim válasza:
42
Ez amúgy elég abszurd hogy csak ennyi, hisz közel tízezren támadtak... :D
2/4 anonim válasza:
43 :) tehát döntetlen
3/4 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel. Elég kevés orkot ölt meg. Többet is megölhetett volna, ha nem bénázik annyit. Pl. amikor kilőtte az egyik létra zsinorját, akkor is megöld párat. A többi létra zsinort is kilőhette volna. Meg amikor berobbant a fal. Akkor is simán leszedhette volna az Uruk Hai-t. Nem az apjára, Thrundail-ra ütött az biztos :D
4/4 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem 43-at ölt meg,amikor kilőtte a létra kötelét akkor tuti nem tudta ,hány ork van rajta.amúgy Thranduil komolyan van aki szereti?szerintem ő nagyon gáz,csodálkoztam is hogy ilyen debil apja van a Legolasnak.annyira egoista,csak a saját népével törődik és idegesítő a hangja.rá illik az amit Beorn mondott a törpökről még a film elején
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!