Game of Thrones-ból a Nap városnak ki a királya? Oberyn Martell testvére
Tűz Isten :D
Beszélni nem tud de emlékszik:D
Bár várjunk ha bosszú akkor ugyebár Oberyn gyilkosát az az a Hegyet éri majd a támadás.
Aryn "Halállistáján" fent van a Hegy.
Mi durva lenne már,hogyha Bran ugyebár worg és átvenni az irányítást egy sárkány felett :D
Ja? Az a bizonyos illető nem Oberyn halála miatt fog bosszút állni. Hanem a gyermekei halála miatt. :) "The Children".
D
Erre már nem emlékeztem,h Bran látomása volt, de akk igen, az inkább egy szimbolikus sárkány volt, nem "sárkány sárkány" :D
Nekem az egyik kedvenc fejezetem kedvenc mondata a "Lord Tywin Lannister végül mégsem aranyat szart" volt :DD
:D
Ki a f*s z*m :D már érdekel de ne mond el:D
Tehát a gyermekeket fogják megbosszúlni.
Ezt a karaktert már mutatták a Trónok harcában?:D
Két hét még sajnos.
De az egyik legjobb fordulat szerintem. :)
Egyébként van olyan is, aki szerint idén nem kerül be, de azért a remény hal meg utoljára. Legalábbis eddig túl gyakran utaltak rá ahhoz, hogy ne legyen.
Esetleg Tywinn Lanister lehet,mert amikor megkérdezte Oberyn a Hegytől,hogy ki adta a parancsot arra,hogy ölje meg a gyerekeket akkor elég komor arcot vágott Tywinn.
Ugyebár jó kapcsolatot szeretne ápolni a Martell házzal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!