Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Game of Thrones-ból a Nap...

Game of Thrones-ból a Nap városnak ki a királya? Oberyn Martell testvére

Figyelt kérdés
2014. jún. 2. 21:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/113 anonim ***** válasza:

Hát Aryának még korai, mert még Westeroson van, nem hiszem h túl nagy poént lelőnék ha azt mondom h Braavosba fog menni (már ott kellene lennie, csak húzzák az időt a sorozat készítői).

Am a Martellekre még ráfog járni a rúd, de Arianne nagy szarkeverő, Oberyn idősebb lányai meg az apjukhoz hasonlóan harcias szelleműek.

2014. jún. 2. 23:40
 22/113 A kérdező kommentje:

:D

Nagyon megkedveltem Oberyn-t:D

Annyira tetszik a harci stílusa

Amúgy azt vettem észre,hogy ebben az évadban a sárkányok hátrébb szorultak mármint annyira mondták,hogy milyen nagyok lesznek a sárkányok és hát igaz nagyok lettek,de azon kívül,hogy megégettek 1-2 kecskét semmi érdekes nem történt velük.

2014. jún. 2. 23:46
 23/113 A kérdező kommentje:
Esetleg Daenerys lehetne még a gyerek bár ha jobban belegondolok már ő sem annyira gyerek.
2014. jún. 2. 23:48
 24/113 anonim ***** válasza:

Nem. :) Egyébként de, a "The children" utalás a sárkányokra IS. ;-)

Egyébként az utolsó részben olyan helyről érkezik a megtorlás, olyan személytől, akire tuti nem gondolnál. De már volt is rá utalás.

2014. jún. 2. 23:52
 25/113 A kérdező kommentje:

Felkeltetted az érdeklődésemet :D

Hmmm ahonnan nem gondolnám. lássuk csak

Vadak- azok biztosan nem esetleg az óriás dob egy követ és pont a hegyre esik de nem túl nagy rá a valószínűsége:D

Mivel azt mondtad,hogy a The Children utal a sárkányokra

és ugyebár az egyik trailerben egy sárkány repült el Királyvár felett, szóval szerintem a sárkány fog egy kicsit játszadozni Királyvárban :D

2014. jún. 2. 23:56
 26/113 A kérdező kommentje:
Bár mondjuk ironikus lenne,hogy a "Heggyel" egy Óriás végezne :D
2014. jún. 2. 23:58
 27/113 anonim ***** válasza:

Neeem, az Meeren felett repült én úgy emlékszem. A sárkányok egy ideig még nem lesznek Westeroson.

Mondjuk hülye voltam, mert a children gyermekek és nem gyermek :D Szal a Másokra és Tyrionra tett kijelentésem visszavonom.

2014. jún. 2. 23:58
 28/113 anonim ***** válasza:
Vagy még esetleg a Hárpia fiaira is lehet utalás a "children" és akk az évad végére ők bukkannak fel Meerenben.
2014. jún. 3. 00:01
 29/113 A kérdező kommentje:

:D Akkor mégis a Oberyn és Doran gyermekei mutatkoznak majd meg?:D

Bár,gyermekekként lehetnek a sárkányok is.

De ha azt mondtad,hogy bosszú lesz az utolsó részben akkor az előbbire tenném a voksomat :D

2014. jún. 3. 00:01
 30/113 anonim ***** válasza:

Haha, nem. Egyébként a sárkány már volt, Bran látomásában Királyvár felett. (Egyébként azt a víziót sem tuti, hogy "szó szerint" kéne venni. Az csak egy sárkány árnyéka. De ez szintén spoiler lenne.)

Nem, tényleg olyan, akire semmilyen körülmények között nem számítasz...mert, nem és kész. Nekem az egyik kedvenc fejezetem. :)

"Beszélni nem tud..., de emlékszik."

Na majd meglátod.

2014. jún. 3. 00:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!