Game of Thrones-ból a Nap városnak ki a királya? Oberyn Martell testvére
Hát Aryának még korai, mert még Westeroson van, nem hiszem h túl nagy poént lelőnék ha azt mondom h Braavosba fog menni (már ott kellene lennie, csak húzzák az időt a sorozat készítői).
Am a Martellekre még ráfog járni a rúd, de Arianne nagy szarkeverő, Oberyn idősebb lányai meg az apjukhoz hasonlóan harcias szelleműek.
:D
Nagyon megkedveltem Oberyn-t:D
Annyira tetszik a harci stílusa
Amúgy azt vettem észre,hogy ebben az évadban a sárkányok hátrébb szorultak mármint annyira mondták,hogy milyen nagyok lesznek a sárkányok és hát igaz nagyok lettek,de azon kívül,hogy megégettek 1-2 kecskét semmi érdekes nem történt velük.
Nem. :) Egyébként de, a "The children" utalás a sárkányokra IS. ;-)
Egyébként az utolsó részben olyan helyről érkezik a megtorlás, olyan személytől, akire tuti nem gondolnál. De már volt is rá utalás.
Felkeltetted az érdeklődésemet :D
Hmmm ahonnan nem gondolnám. lássuk csak
Vadak- azok biztosan nem esetleg az óriás dob egy követ és pont a hegyre esik de nem túl nagy rá a valószínűsége:D
Mivel azt mondtad,hogy a The Children utal a sárkányokra
és ugyebár az egyik trailerben egy sárkány repült el Királyvár felett, szóval szerintem a sárkány fog egy kicsit játszadozni Királyvárban :D
Neeem, az Meeren felett repült én úgy emlékszem. A sárkányok egy ideig még nem lesznek Westeroson.
Mondjuk hülye voltam, mert a children gyermekek és nem gyermek :D Szal a Másokra és Tyrionra tett kijelentésem visszavonom.
:D Akkor mégis a Oberyn és Doran gyermekei mutatkoznak majd meg?:D
Bár,gyermekekként lehetnek a sárkányok is.
De ha azt mondtad,hogy bosszú lesz az utolsó részben akkor az előbbire tenném a voksomat :D
Haha, nem. Egyébként a sárkány már volt, Bran látomásában Királyvár felett. (Egyébként azt a víziót sem tuti, hogy "szó szerint" kéne venni. Az csak egy sárkány árnyéka. De ez szintén spoiler lenne.)
Nem, tényleg olyan, akire semmilyen körülmények között nem számítasz...mert, nem és kész. Nekem az egyik kedvenc fejezetem. :)
"Beszélni nem tud..., de emlékszik."
Na majd meglátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!