Azért Viserys se volt semmi, meg Jeyne..:(
Joffreyt csinálták volna ki hasonló módon:D
A sorozatban nem volt Jeyne. :D Csak Talisa.
Azért Robb és Cat sem volt kutya. Robbot a saját embere szúrja szíven, Cat meg végignézi. :S
Az a helyzet hogy nálam ez vitte a pálmát. Én nagyon hozzá vagyok szokva a brutalitáshoz főleg filmek terén de már egy egy tömeggyilkosság vagy sátánista erőszak híre sem lep meg... Ez a mai világ. De engem mindig az "visel meg" úgymond ha valamilyen szinten szánalmatkeltő is egyben. Amikor Joffrey meghalt egyáltalán nem sokkolt le pedig durván elintézték - filmbe sokkal jobban át tudják adni mint a könyv akárki akármit mond - de ez... Amúgyis szimpi volt a pali a színész is meg a karakter is , miután feltűnt azután olvastam ,hogy mi lesz szóval számítottam rá ,hogy "szétveri az agyát" . De szegény egész életét végigkísértették a történtek ide jött bosszút állni erre mi lett?
Ezen az elven végighaladva nálam a TOP 3 legdurvább Trónok Harca jelenet.
3. Viserys és a "koronája" - Bár őt annyira nem kedveltem de ő is "csak a koronáját akarta" a sok megalázásért cserébe ami érte. És még a testvére sem segített neki.
2. Theon kasztrálása - Őt aztán tényleg nem kedveltem különösebben én nem is utáltam de az hogy annyit kínozták és levágták neki és még meg is őrült. Ezt inkább Tywin érdemelte volna. vagyishát mindent ő érdemelt volna nála nagyobb g**i nincs.
1. Oberyn halála - Ezt pedig már kifejtettem.
Más szereplővel is durva lett volna, de nekem Oberyn lett az egyik kedvenc karakterem, ezt a halált inkább Joffreynak kellett volna szánni
Viserys pedig úgy bánt Danyvel mint egy kutyával, nem csoda hogy hagyta "megkoronázni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!