Véleményt szeretnék kérni a Trónok harca sorozatról mielőtt belekezdek?
Szerintem iszonyat jó!Az a nem bírom a következő részig fajta.Bár sokaknak nem tetszik mondván elég részletes és szinte "real timeban" történnek az események és ez sokaknak unalmas és azt mondják rá hogy nem történik benne semmi.
Kezdd el aztán meglátod...de minden évad egyre jobb egyébként.
Egyszerűsített változata a könyvsorozatnak, hogy a "legegyszerűbb" néző is megértse, már amennyire lehet.
Persze, hogy érdemes belekezdeni. Aztán csak úgy látod meg, hogy tetszik vagy sem.
A Losthoz (aminek szerintem volt füle és farka is) annyiban hasonlít, hogy szintén rengeteg főszereplőt mozgat meg és ugyanúgy bármikor le is öli őket. De míg mondjuk ott megvolt az, hogy Jack, Kate és Sawyer egy állandó, erős darab, a GoT-ban nincs így. A történet van a középpontban és nem maguk a karakterek. Ők csak sodródnak az eseményekkel és reagálnak a változásokra. Tehát nincsenek "biztos" főhősök.
A misztikum pedig még lassabban bontakozik ki. De évadról évadra erősödik benne.
Mikor elkezdtem nézni nagyon megtetszett, mert középkori hangulatú a történet fő helyszíne és van benne harc, szerelem, ármánykodás, minden mi szem-szájnak ingere. Aztán elolvastam a könyveket, és úgy próbáltam meg visszanézni a sorozatot. Na úgy már elég gyenge produkciónak tűnik, nem is bírtam visszanézni az eddig teljesen megjelent 3 évadot.
De egy próbát megér, kezd el. Nem se füle se farka történet.
Szerintem érdemes belekezdeni, bár szinte lehetetlen kikerülni egy-két nagyobb spoilert (én is később kezdtem bele és többet lelőttek számomra, így emiatt lehet nem nyújt olyan élményt).
Attól függetlenül szerintem érdemes bepróbálni, amit negatívumnak mondanék, hogy 4 évad után olyan sok szereplő van, hogy néha azt se tudom ki kicsoda...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!