A Harry Potter 7. könyv végén kiderült, hogy Harrynek sé Malfoynak mi lett a munkája? Én eddig csak filmet láttam.
Figyelt kérdés
2014. jún. 1. 17:41
1/5 anonim válasza:
Harry azt hiszem auror lett, Malfoy-t nem tudom, de talán ő is valamit a Mágiaügyi Minisztériumban csinál nagyon komoly beosztásban.
(Neville a legtutibb, ő a Roxfortban tanítja a gyógynövénytant.)
2/5 anonim válasza:
A könyvekben csak Neville pályafutása volt megemlítve, ahogy az első válaszoló is írta. De Harry sztem is auror lett, mivel már korábbi könyvekben is mondta,h az akar lenni.
3/5 anonim válasza:
Harry auror lett, Malfoy, ha jól tudom a Szent Mungóban dolgozik.
4/5 anonim válasza:
Harry Potter: aurorparancsnok
Draco Malfoy: Foglalkozása Halálfaló, de valószínűsíthető, hogy Voldemort halála után kilép
Nem találtam konkrét dolgot.
5/5 A kérdező kommentje:
Miért akarna auror lenni? Eredetileg visszatette a pálcát Dumbledore sírjába, majd megbeszélték, hogy ha a pálcatulajdonos természetes halát hal, akkor a pálca elveszíti az erejét.
Azzal pedig, hogy aurorparancsnok lenne (amit erősen kétlek)éppen azt kockáztatja, hogy nem hal természetes halált.
2014. jún. 30. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!