Melyik Harry Potter film és/vagy könyv a kedvenced?
Figyelt kérdés
2014. jan. 21. 19:00
1/7 anonim válasza:
Még gyerekként és tiniként láttam őket, de máig tetszik. Az első rész már nagyon "gyerekes" mostani szemmel, de a többi ugyanúgy tetszik most is.
Talán egy kicsit a Főnix rendje emelkedik ki nálam, de összességében mindegyiket ugyanúgy kedvelem.
2/7 anonim válasza:
6-7 könyvben, filmben is. De a filmeket annyira nem kedvelem, mármint nem rosszak, csak a könyvekhez képest nekem nem annyira tetszettek.
3/7 anonim válasza:
Ha a filmekből kéne választanom, akkor a negyedik, ha könyvekből, akkor a harmadik, és az utolsó.
4/7 anonim válasza:
A negyedik filmben,konyvben a hetedik :))
5/7 anonim válasza:
könyvben a 3. filmben az utolsó =)
6/7 anonim válasza:
Könyvben az 5, filmben a 2. Amúgy szerintem a filmek a 4. után vállalhatatlanul szrok, egyszerűen túl sok mindent átemelnek a könyvből, ezért nincs benne idő semmit rendesen kifejteni, egy olyannak, aki nem olvasta a könyveket, egy nagy összevisszaságnak tűnhet.
7/7 anonim válasza:
Filmből a 4. és 7/2
Könyvből 5-6.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!