Ez melyik film/sorozat?
Figyelt kérdés
nem tudjátok véletlenül, hogy mi a címe annak a sorinak vagy filmnek, régen ment valahol, amiben egy ilyen barna kis dínóféle volt hátul volt farka is? erdőben voltak és összebarátkozott az emberekkel. Nagyon kéne. Tudom nem sok ez az infó de valakinek hátha eszébe jut. ja és nem az Alf.2014. jún. 1. 09:04
1/2 A kérdező kommentje:
kozben megvaltozott . valami csapat ment at egy maskk vilagba es ott voltak dinok de kozben nekik is volt kisdinojuk . en arra gondoltam hogy valami csavo atmegy egy dinos vilagba valami kapun keresztul de nekik van a rendes vilagukba dino allatkertjuk. na annak mi a cime ? asszem mintha az embernek az lenne a neve hogy Nájdzsel . jo magyarosan irtam xd
2014. jún. 1. 18:45
2/2 Haytham1974 válasza:
Szerintem erre gondolsz https://www.youtube.com/watch?v=OzVWQo_tzgk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!