Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért nem szeretik az emberek...

Miért nem szeretik az emberek a Terminátor 3. és 4. részét?

Figyelt kérdés
Most olvastam hogy az 5. részben Sarah Connor körül fog bonyolódni a történet, tehát megint időutazás lesz.

2014. jún. 1. 07:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A harmadik reszt azert nem szeretik, mert szornyu. Mi az a marhasag, hogy jon egy terminator, aminek olyan funkcioja van, hogy megnoveli a melleit? Sokkal inkabb jobb lett volna a Rock. Egy ipse, aki kemenyebb... nek nez ki mint Schwarzi. Mondjuk a teherautos uldozes nem ugy nezne ki, hogy beul a daruba, es... elore huzza az ulest, beallitja a tukrot, es indit. Meg jo hogy nem indexel indulas elott. Elvegre noi vezeto. Aztan a vegen mi az a nagy lelki duma? Neked az a dolgod, hogy vedjel, es meg megvaltozhatsz... Baromsag. Ott helyben kellett volna megolnie John Connornak a terminatort, amit gyerek kora ota ugy istenit. Es meg folytathatnam.

A negyedik meg nem is lenne olyan rossz, csak ugyebar, mikor volt idejuk az apokalipszisban leborotvalni a mellkasukat azoknak a chip and dale fiuknak, akik allitolag megmentik a vilagot?

2014. jún. 1. 07:21
 2/4 A kérdező kommentje:

Jó dolgokat írtál. Nekem is inkább a 4. rész jön be. Sajnos a hállivúdi filmeknél gyakori probléma hogy mindenki tökéletesen néz ki.

Én szívesen megnézném a 4. rész folytatását.

Az időutazással az a bajom hogy a robotok nyilván tudják hogy nem sikerült megölni Sarah ill. John Connort. Akkor miért nem küldenek vissza tíz terminátort?

2014. jún. 1. 13:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A 3. rész azért nem jön be, mert hiányzik az előző kettőből megszokott hangulat. Kidolgozatlan, tömeg akciófilm. A 4. nekem is tetszik, igaz ez sem annyira, mint az 1, 2. Látványos, izgalmas és végre betekintést nyerhetünk a jövőbe, ahol gyilkos robotok szaladgálnak. Imádom a hasonló témájú filmeket. Mivel jobbat eddig nem láttam a témában, így ezzel is beérem.
2014. júl. 1. 23:09
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Mert a második rész után szörnyű erőltetett folytatni. A 2-dik részben is vannak hihetetlen részek, de a 2-dik rész vége gyakorlatilag elvarrja a szálakat, ettől kezdve erőltetett, dramaturgiailag szerencsétlen folytatása lehet. Az Alienhez hasonlóan, számomra az is kifutja magát a 2-dik rész végére.
2014. okt. 13. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!