Mi a véleményetek a terminátor 3- ról? Érdemes megnézni?
Figyelt kérdés
Az első 2-tőt láttam. (Az tart vissza, hogy 6.4 -en áll IMDB-n, és én már jóval e felett is láttam szar filmeket)2014. febr. 2. 18:28
1/8 anonim válasza:
Személy szerint nekem tetszett. Szerintem nem olyan rossz mint amennyire kritizálják.
2/8 anonim válasza:
Hát szerintem a Terminátor 4 része közül ez a legrosszabb,de azért egyszer szerintem meglehet nézni,márcsak azért is hogy végig nézd az összes Terminátor filmet na meg hogy a végén megmondhassad hogy milyen gyenge :D (De amúgy egyszer nézhető)
3/8 anonim válasza:
Illik megnézni egyszer... ennyiszer meg is lehet :)
De ha most le kellene ülnöm Terminátort nézni inkább a 2-t vagy talán az 1-et nézném meg... inkább a 2-t :)
4/8 anonim válasza:
Ja és a 4-re meg azt mondanám, hogy azt nem lenne illő az első 3-al együtt emlegetni... persze ez csak saját vélemény
6/8 anonim válasza:
Hoppá.
Terminátor 7/10
Terminátor 2 8/10
Terminátor 3 4/10
Terminátor 4 2/10
Valahogy így pontoznám.
7/8 Lázár Péter válasza:
Persze hogy érdemes jó film.
8/8 anonim válasza:
Bár szerintem is a Terminator 2 a legjobb (sokak szerint csak "A Terminator film"), a 3 sem rossz annyira. Szerintem abban van a legfélelmetesebb "gépkoponya". Azt nagyon eltalálták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!