Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Most néztem meg a Bárányok...

Most néztem meg a Bárányok hallgatnak című filmet és "hogyan tovább"?

Figyelt kérdés
Szóval a film megnézése után észrevettem hogy ennek még van pár folytatása (Hannibal,Hannibal ébredése,Vörös sárkány)és a kérdésem az az hogy milyen sorrendben nézzem meg ezeket? Vagyis hogy hogy vannak alapból sorrendben?

2014. máj. 28. 21:09
 1/4 HalkHogen ***** válasza:
91%

Máris elrontottad a sorrendet... :)

Az első a Hannibal ébredése, ami a fiatalkorát mutatja be.

Utána pedig:

Red Dragon

A bárányok hallgatnak

Hannibal

De ugye a filmeket "össze-vissza" csinálták, szóval túl sokat nem veszítesz, akármilyen sorrendben nézed őket.

2014. máj. 28. 21:27
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem rontott el semmit. Eleve a Vörös Sárkány arra a csattanóra zárul, hogy "Mi a neve?", ami utalás Starlingra. Tehát egyértelműen feltételezi, hogy a néző már látta a bárányokat.

A regényeket sem kronológiai sorrendben írták meg. A Hannibal ébredése csak jóval később jelent meg.

Most nyugodtan nézheted bármelyiket. A Hannibalban a bárányok folytatják. A többi előzmény, még a Starling előtti időszak.

2014. máj. 28. 21:54
 3/4 HalkHogen ***** válasza:

"Eleve a Vörös Sárkány arra a csattanóra zárul, hogy "Mi a neve?", ami utalás Starlingra. Tehát egyértelműen feltételezi, hogy a néző már látta a bárányokat."

Miért föltételezné az ismeretét...? Ez csak fölvezeti.

2014. máj. 28. 22:14
 4/4 anonim ***** válasza:
A sorrend lényegtelen, de a Hannibal ébredését semmiképpen ne nézd meg.
2014. máj. 29. 02:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!