Melyik lehet ez a film? Segítségetek kérném
Sok évvel ezelőtt láttam és nagyon rég keresem, de fiatal voltam és egyszerűen nem bukkanok rá erre a filmre.
Egy fiatal fiút az anyja el visz ha jól emlékszem a nagyapjához, de ő lázad ez ellen és haza akar menni. A nagyapja bele megy de csak ló háton. Amit a fiú nem tud a nagyapja súlyos beteg, fel számol mindent és elindulnak. Egy ideig néhány lovas ismerőssel is együtt hajtanak ha jól emlékszem ökröket, de a lényeg az erdőben elindulnak amerikán át az óceánig. Az anyja megtudja rendőrséggel keresteti őket. A nagyapa nem sokkal az út vége előtt meg hal. A rendőrök a srácra rátalálnak aki folytatta egyedül az utat, és végül 1 falura van a céltól(az óceántól), felugrik a lovára és a rendőrök elől váktázva eljut a célig. Azt hiszem egy zászlót is feltart ott. Az elkényeztetett srác megemberesedik a végére.
Nagyjából ennyire emlékszem, lehet benne pontatlanság,de régen volt, régen keresem, eddig nem találtam meg a címét. Remélem valaki felismeri. Nagyon megköszönném a segítséget
Igen több zárt oldalon is néztem,de nincs fenn, de már annak is örülök, hogy a címét megtudtam :)
(amazonon láttam,h dvd-n meg lehet venni, de nem tudom,h beruházok e rá)
De köszönöm a segítséget :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!