Pc játék33 kérdése:
Csak szerintem fura Az American Horror Story-ban hogy néhány évadban ugyan azok a szereplők de a történet más meg máshogy hívják őket?
Figyelt kérdés
2014. máj. 26. 20:13
1/3 anonim válasza:
Nem, de ez az egyik legérdekesebb része a dolognak, hogy a színészek mennyi különböző arcukat mutatják :) Szeretem azt gondolni, hogy egymás reinkarnációi, mivel pl. az Asylum a múltban játszódik valamennyire.
2/3 A kérdező kommentje:
Ere edig igy nem is gondoltam de ténleg érdekes!
2014. máj. 26. 20:48
3/3 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem fura, én például nagyon örülök neki. A legdurvább az egészben, hogy sosem jutott eszembe például Jude nővért nézve, hogy "Jé, Constance apácaruhában.", mert annyira jól játszák a szerepüket, hogy ilyenekre egyáltalán nem gondol az ember.
Szerintem az a fura, hogy vannak visszatérő elemek az évadokon keresztül, például a 2. és a 3. évad is egy Sarah Paulsonnal való interjúval végződött.
Amúgy szerintem nincs American Horror Story Jessica Lange és Evan Peters nélkül, úgyhogy remélem is, hogy nem lesznek színészcserék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!