A Bátor, a gyáva kutya stáblistájának végén mi hangzik el?
Figyelt kérdés
Gondolom, senkinek sem ismeretlen a fent rajzfilmsorozat. Még a 2000-res években adták a Cartoon Networkön, és a stáblistájának a végén elhangzott a stupid dog, de ennek a lengyel változata volt a leggyakoribb. Kevésszer lehetett hallani a buta kutyát. Viszont hogy van lengyelül a stupid dog/buta kutya?2014. máj. 24. 13:18
1/5 anonim válasza:
2/5 A kérdező kommentje:
Még kérdés feltétele előtt megnéztem a Google Fordítóban, de a VHS-felvételemen lévőhöz nem hasonlít a hangzása.
2014. máj. 24. 13:44
3/5 anonim válasza:
"buta kutya"
"stupid dog"
lengyelül még nem hallottam...
4/5 A kérdező kommentje:
Pedig Magyarországon - gondolom, - tévedésből folyton azt adták le...
2014. jún. 8. 09:59
5/5 anonim válasza:
Én sem emlékszem lengyelre, néha magyarul, néha meg angolul szólt a "buta kutya" felkiáltás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!