Dancsó Péter Videómánia VS Dumaragu VS Szirmai Gergely HollywoodNewsAgency?
A Dumaragu a műsor és nem a videós.( am. ezt az egyik videójában is mondja)(az arcnélküli manus a videós)
Egyébként Dancsó.
1. Szirmai
2. Dancsó
Dumaragut meg nem nézem
A Videómánia sikere szerintem abban rejlik, hogy olyan filmeket kritizál/parodizál, amik vagy köztudottan nagyon rosszak (lásd: magyar filmek), vagy nagyon népszerűek. Én nagyon viccesnek találom ezeket a videókat, meg is nézem mindet.:D (Persze elismerem, hogy néha ripacskodik Dancsó Peti, de ez nem zavar mindig.)
A Hollywood Newsagency is nagyon jó, viszont itt abban rejlik a kisebb nézőszám szerintem, hogy mindig az új filmeket kritizálja és így csak azok nézik meg a videóját, akik látták már a filmet, vagy nem félnek a spolierektől. Én ezt a csatornát is szeretem, de mostanában nagyon kevés filmet nézek, szóval nem annyira aktuálisak ezek a videók nekem, nem is nézem meg mindet.
Egyébként érdekes, hogy a Videómánia hogy lehagyta H.Newsagencyt nézettségben, pedig egy éve még fordítva volt.
A Dumaragut én is unalmasnak találtam az első 10-20 rész után. Nekem valamiért nem jön be az a stílus.
Nekem egyértelműen Szirmai :)
Dancsót nem igazán nézem..csak az Álom.Net-es vidijét láttam..az mondjuk vicces volt..a szakszerűenekbe is belenéztem,én azt untam..
Dumaragut nem nézek,sose láttam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!