Haha, egyetértek az előttem szólóval. Van aki azt mondja, hogy csak túl van hajtva, de szerintem nem, nagyon szép mese. Nekem is nagyon tetszik, hogy nem a szerelem a fő ága, hanem az igazi testvéri szeretet, sőt arcon röhögi a "szerelem első látásra" klasszikus Disney cuccot. tetszik, mert drámai, vicces, kalandos, "izgulós", film is egyben, csodás látvánnyal és fülbemászó dalokkal. És ami számomra a legfontosabb: nemcsak szórakoztat, hanem van mondanivalója is. Szerintem a Disney egyik legjobb alkotása, így a kedvenc filmem.
Világszerte rengetegen ismerik és szeretik, 2 Oscart is nyert, szóval szerintem tud valamit. :) (Ez persze nem azt jelenti hogy neked mindenképpen tetszik/tetszeni fog. Remélem megnyert/megnyer téged is.)
Jézusom én családdal néztem... Fogtuk a fejünket rendesen. Elmondom a saját véleményemet az animációs filmről
Mikor megláttam a szokásos disney szereplőket már láttam,hogy ebben is mindenki tökéletes lesz. A dalok horribilisan idegesítők voltak. Komolyan mondom valami szégyen, minden 5 percben el kell kezdeni valamelyik szereplőnek kornyikálni. Az a vicceskedni próbáló beszélő hóember meg a koronája az egésznek. Erőltetett poénjai voltak, kifacsart rímei és legszívesebben felpofoztam volna. A történet kiszámítható volt és unalmas, a főszereplő csak meg egy hiszti gép. Mikor a búcsú dal volt inkább örültem,hogy vége van minthogy megoldódott az összes gyökér problémája.
És az a vicces,hogy ebben a történetben én vagyok a lánygyerek aki nem tudta feldolgozni ezt.
A véleményemmel nem kötelező egyet érteni.
Szép mese, nekem és a családnak is nagyon tetszett. Remélem megnézed.
#6: Egyetértek. Bocsi #5, de nem igazán értek veled egyet..... De hát ez a te véleményed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!