Mi a véleményetek a Jégvarázs című filmről?
már rég láttam ilyen csodálatos mesét a Disney-től!!!!!!!!!!!!!!!!! az elmúlt pár év legjobb alkotása!!!!!!!!! mindenképpen nézd meg:)
a 2.hozzászólót nem igazán értem... nincs semmi köze a Szépség és a Szörnyeteghez, és kicsit sem volt kiszámítható.......
a lényeg, hogy csodálatos mese:))
Én 21 éves fejjel imádtam, többször is megnéztem és a dalokat lassan már kívülről fogom fújni.
Ez amúgy egy Disney film, naná, hogy kiszámítható...dehát ez is a lényege, hogy tudjuk, hogy minden jóra fog fordulni a végén.
Tetszett benne a kis csavar a vége felé, igazán meglepett, Disney mesékbe nem szoktak csavarokat tenni...legalábbis én nagyon meglepődtem.
Egyébként Elsa és Olaf lett a kedvencem, őket imádom.
16 éves fiú vagyok,de imádom! :D:D
A kedvenc animációs filmem. :3
Most is épp a Legyen Hó-t hallgatom! :P
Mindenképpen megveszem majd,nagyon tetszik. Mind a történet,mind a látvány,mind a szereplők,mind a hangulat,s a zenék,minden fantasztikus!
Az egyik legjobb Disney alkotás!
#2: És ki a szépség, ki a szörnyeteg? :D A mesét amúgy a hókirálynő ihlette.
A kérdésre válaszolva: nekem nagyon tetszett, az egyik kedvenc animációs mesém... lenne, ha nem lenne benne ennyi spontán éneklés. /
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!