Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek a Jégvarázs...

Mi a véleményetek a Jégvarázs című filmről?

Figyelt kérdés

2014. jan. 19. 16:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%
Állítólag nagyon jó, sok rajongója is van. Aki nem szereti a kicsit nyálasakat, annak annyira nem fog tetszeni, de a grafika sem panaszkodhat.
2014. jan. 19. 16:37
 2/15 anonim ***** válasza:
0%
szerintem szépség és szörnyeteg copy , nekem nem tetszett.. unalmas és kiszámítható film
2014. jan. 19. 17:35
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

már rég láttam ilyen csodálatos mesét a Disney-től!!!!!!!!!!!!!!!!! az elmúlt pár év legjobb alkotása!!!!!!!!! mindenképpen nézd meg:)

a 2.hozzászólót nem igazán értem... nincs semmi köze a Szépség és a Szörnyeteghez, és kicsit sem volt kiszámítható.......

a lényeg, hogy csodálatos mese:))

2014. jan. 21. 01:17
 4/15 A kérdező kommentje:
Az utolsónak mondanám,hogy én is láttam,nekem is nagyon tetszett, csak kíváncsi vagyok mások véleményére is:)
2014. jan. 21. 19:26
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Én 21 éves fejjel imádtam, többször is megnéztem és a dalokat lassan már kívülről fogom fújni.

Ez amúgy egy Disney film, naná, hogy kiszámítható...dehát ez is a lényege, hogy tudjuk, hogy minden jóra fog fordulni a végén.

Tetszett benne a kis csavar a vége felé, igazán meglepett, Disney mesékbe nem szoktak csavarokat tenni...legalábbis én nagyon meglepődtem.

Egyébként Elsa és Olaf lett a kedvencem, őket imádom.

2014. jan. 23. 00:07
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

16 éves fiú vagyok,de imádom! :D:D

A kedvenc animációs filmem. :3

Most is épp a Legyen Hó-t hallgatom! :P

Mindenképpen megveszem majd,nagyon tetszik. Mind a történet,mind a látvány,mind a szereplők,mind a hangulat,s a zenék,minden fantasztikus!

Az egyik legjobb Disney alkotás!

2014. febr. 15. 10:50
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
lol azt hittem hogy én vagyok az egyetlen fiú akinek tetszett :D de amúgy tényleg nagyon jó film, nemtom 2-nek mi a baja...
2014. febr. 16. 13:29
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

#2: És ki a szépség, ki a szörnyeteg? :D A mesét amúgy a hókirálynő ihlette.

A kérdésre válaszolva: nekem nagyon tetszett, az egyik kedvenc animációs mesém... lenne, ha nem lenne benne ennyi spontán éneklés. /

2014. febr. 24. 16:00
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon jó, bár angolul SZERINTEM sokkal jobb mint magyarul (annak aki tud is angolul :)
2014. febr. 26. 22:23
 10/15 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem eléggé unalmas és erőltetett volt, több poént vártam a hóembertől és a rénszarvastól is. Szinte mindegyik animációs filmet szeretem, de ez nekem túl gyerekes volt, annak ellenére, hogy 16 éves vagyok.
2014. márc. 3. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!