Mi a véleményetek a Jégvarázs című filmről?
Aki tud angolul, nézze meg úgy. Kétszeres élmény. A dalok sajnos magyarul rettentően torzak tartalmilag, egyáltalán nem adják át az igazi gondolatokat (Let it go), valamint a szimbolikát(Love is an open door).
Magyarul is imádtam, de angolul... Ez lett a kedvenc Disney-m. És senki ne hülyézzen le, vagy jöjjön az "Oroszlánkirály ezerszer jobb volt" történettel. Fogadjatok el. Ilyen érzelmeket még egy Disney sem váltott ki belőlem, talán csak a Mulán, a Róka és a Kutya valamint a Mackótestvér.
Én nagyon szeretem, a kedvenc filmem. A legfőbb dolog, ami nagyon tetszett, az az, hogy nem a szerelemről szól, hanem a testvéri szeretetről. Sőt, a végén "arcon is röhögi" a szerelem első látásra klasszikus Disney cuccot. A dalok fülbemászóak és fantasztikusak, (én spec. magyarul jobban szeretem őket, a hangok is jobbak és szerintem a dalszövegek jobban kötődnek a történethez, az angol pedig inkább, hogy is mondjam, "más sztorikba is beilleszthetők." Szerintem nem értitek, de nem tudom jobban elmagyarázni.)nagyon látványos, a szereplők emlékezetesek. A film drámai, vicces, kalandos és "izgulós" is egyben.
A nagyon sok ember szereti, 2 Oscart is kapott, a kritikusok jókat írnak róla. Ez persze nem azt jelenti, hogy mindenképpen szeretni kell.
#2: Ezt most tényleg nem értem. A két film olyan messze van egymástól, mint New York-tól Mekka. de javítsatok ki, ha csak nekem nem esik le mit is akar ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!