Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek a Jégvarázs...

Mi a véleményetek a Jégvarázs című filmről?

Figyelt kérdés

2014. jan. 19. 16:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Aki tud angolul, nézze meg úgy. Kétszeres élmény. A dalok sajnos magyarul rettentően torzak tartalmilag, egyáltalán nem adják át az igazi gondolatokat (Let it go), valamint a szimbolikát(Love is an open door).

Magyarul is imádtam, de angolul... Ez lett a kedvenc Disney-m. És senki ne hülyézzen le, vagy jöjjön az "Oroszlánkirály ezerszer jobb volt" történettel. Fogadjatok el. Ilyen érzelmeket még egy Disney sem váltott ki belőlem, talán csak a Mulán, a Róka és a Kutya valamint a Mackótestvér.

2014. márc. 28. 18:58
 12/15 anonim ***** válasza:
42%
nagyon tetszett, a hangulata is megfogott, a poénok is tetszettek, egyetlen bajom volt az egésszel: Anna. Szerintem semmi eredeti nem volt az ő karakterében, a tipikus energiabomba, naív, bajkeverő lány...
2014. ápr. 6. 16:01
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon szeretem, a kedvenc filmem. A legfőbb dolog, ami nagyon tetszett, az az, hogy nem a szerelemről szól, hanem a testvéri szeretetről. Sőt, a végén "arcon is röhögi" a szerelem első látásra klasszikus Disney cuccot. A dalok fülbemászóak és fantasztikusak, (én spec. magyarul jobban szeretem őket, a hangok is jobbak és szerintem a dalszövegek jobban kötődnek a történethez, az angol pedig inkább, hogy is mondjam, "más sztorikba is beilleszthetők." Szerintem nem értitek, de nem tudom jobban elmagyarázni.)nagyon látványos, a szereplők emlékezetesek. A film drámai, vicces, kalandos és "izgulós" is egyben.

A nagyon sok ember szereti, 2 Oscart is kapott, a kritikusok jókat írnak róla. Ez persze nem azt jelenti, hogy mindenképpen szeretni kell.

#2: Ezt most tényleg nem értem. A két film olyan messze van egymástól, mint New York-tól Mekka. de javítsatok ki, ha csak nekem nem esik le mit is akar ezzel.

2014. máj. 22. 20:06
 14/15 anonim válasza:
Én 15 éves fiú vagyok, és nekem is tetszett a film. A grafika nagyon jó a történet is jó, a zene is, szóval ez szerintem egy jó film! Ja, és a 2 kedvencem Anna, és Olaf
2014. júl. 21. 18:46
 15/15 anonim ***** válasza:
Az előzetes alapján jobbra számítottam. Tényleg unalmas, másolat. Ezer ilyen történetű mese készült már.
2015. nov. 10. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!