Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért viselem ennyire szívemen...

Miért viselem ennyire szívemen a kedvenc szereplőm halálát?

Figyelt kérdés

Elég régóta nézem a Vámpírnaplók sorozatot és ez idő alatt kedvenc sorozatom lett mintha én is a része lennék vagy valami ilyesmi.Az elejétől fogva Damon volt a kedvencem nélküle számomra nem sokat érne a sorozat.Tegnap jelent meg az 5.évad fináléja és hát borzalmas volt.Mikor meghalt benne Damon én még jobban sírtam a szereplőknél is pedig nagyon nagyon ritka az is hogy csak bekönnyezzek valamin szinte sose sírok.A halálával és azzal hogy elvileg nem fog visszatérni a következő évadban sem mintha egy darabot téptek volna ki belőlem.Teljesen úgy érzem hogy tegnap egy szeretett családtagot vesztettem el.Újra és újra megnéztem abban reménykedve hogy van remény hogy mégse hal meg és borzalmas volt mindig végigsírni.De a baj az hogy tegnap óta teljesen gyászos hangulatban vagyok alig van étvágym nem tudok vidám lenni és 2 percenkén elbőgöm magam csak úgy amin a szüleim nagyon kiakadtak mert szinte sosem látnak sírni.Mással is volt már ilyen? És aki ismeri a sorozatot mit tud a következő évadról? Én azt hallottam hogy Ian azt nyilatkozta hogy aki az évad végén meghalt az már nem tér vissza de remélem ez nem igaz:'(

15/l

2014. máj. 17. 13:21
 1/1 anonim ***** válasza:
Köszöni, végigvitte a sorozatot :) A sztori szerint emberként halt meg, Elena férjeként, hosszú házasság után.
2019. máj. 28. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!