Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a címe ennek a filmnek?...

Mi a címe ennek a filmnek? Csak a tartalmát tudom. :S

Figyelt kérdés
Az a lényeg,hogy van egy pasi,akinek 2 felesége van. De a 2 feleség 2 kulonbozo városban él,és egymásrol nemtudnak. A végén kiderul hogy mindketten a pasas feleségei, és hulyét csinálnak belole, úgy hogy o nem is tud rola hogy a 2 feleség rájott az egészre. :S
2009. dec. 28. 18:01
 1/10 anonim ***** válasza:

láttam a filmet,de sajnos a cime nem ugrik be :(

ha eszembe jutt megirom :)

és nem tudod véletlenül hogy a férfit melyik szinész játsza?

2009. dec. 28. 20:29
 2/10 anonim ***** válasza:
Én egy ilyen színdarabot láttam, annak az volt a címe, hogy hárman párban, rákerestem, van-e ilyen film, de szerintem nem ezt keresed: [link]
2009. dec. 28. 20:51
 3/10 A kérdező kommentje:
Hmm sajnos nememlékszem már rá hogy ki játsza...de azért koszonom :)
2009. dec. 28. 22:08
 4/10 anonim ***** válasza:

az egyik kedvencem.)

nem tudom erre gondolsz-e konkrétan,de ez arról szól:

[link]

2009. dec. 29. 07:55
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem,sajnos nem ez az. :(
2009. dec. 29. 12:33
 6/10 anonim ***** válasza:

7:55 vagyok

akkor valami feldolgozás lehet,mert ez 85ös film,ennek a modernizálása sztem...mert nagyon egybevág a sztori

2009. dec. 29. 18:00
 7/10 A kérdező kommentje:
Ebben a filmben még olyan van,hogy az egyik felesége azt hiszem New Yourkban él, a másik felesége megint máshol, az egyiknél imádja a gyerekeket, van is egy kislánya,és mindig visz neki haza valami édességet. A másik feleségétol viszont nincs gyereke és nem is akar. és az a feleség akitol a kislánya van, az irono, és a másik felesége egyszer olvassa a konyvét és akkor a pasi mikor ezt meglátja tisztára oda van. Késobb mikor rájon ez a 2 feleség hogy mindketten feleségek már évek ota ugyanabba a férfiba, akkor elhatározzák hogy bosszu állnka a pasin. Idegileg kiészítik ot. Pl. az 1. feleségénél volt egy tárgy,amit átvittek a 2. feleséghez. és a pasi mikor ezt meglátta nemértette hogy hogy kerul oda... a végén teljesen bedilizik,mert ilyenekt csinálnak vele. :)
2009. dec. 29. 18:12
 8/10 anonim ***** válasza:

első válaszoló vagyok

még mindig nem jut eszembe a cime :(( már megőrülök

2009. dec. 30. 11:23
 9/10 anonim ***** válasza:

3.+4.válaszoló vagyok

90%ban megegyezik a 2 film.amit én írtam+az általad keresett-..

sajna nem tudom melyik lehet,de nem adom fel a keresést..!:)

2009. dec. 30. 11:25
 10/10 A kérdező kommentje:
Hát én is már megorulok,pár honapja gondolkodom ezen....koszonom a segítséget!
2009. dec. 30. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!