Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Sansa Stark meghal?

LOTR kérdése:

Sansa Stark meghal?

Figyelt kérdés
Olvastam valahol, és nem tom, h igaz-e! SOS válszt pls, nagyon fontos!!! :) Nagyon köszönöm! :)

2014. máj. 14. 21:02
 1/9 Tengor ***** válasza:
Meg. Eddig még egy ember sem élt örökké.
2014. máj. 14. 21:04
 2/9 A kérdező kommentje:
Ja, igen azt értem. Csak azt olvastam, h Lisa megöli. :) Ez igaz-e?
2014. máj. 14. 21:09
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Igaz.
2014. máj. 14. 21:12
 4/9 anonim ***** válasza:
17%
Azért I3asszátok meg, hogy képtelenek vagytok egy tetves spoileres kérdést úgy kiírni, hogy aki még esetleg nem olvasta és nem látta a sorozatot, ne tudja nyugodtan végignézni, mert minden csavart világgá kürtöltök! Nézd meg a kiI3aszott wikipediat te barom, ha annyira érdekel!
2014. máj. 14. 21:39
 5/9 anonim ***** válasza:
80%

Nem hal meg.

SPOILER!

Nem öli meg Lysa. Majdnem épp fordítva. Lysa megfenyegeti Sansát,h kilöki a Hold ajtaján (azon a lyukon le a mélybe), de akkor megy Kisujj és kilöki Lysát, aztán Sansával azt hazudják,h az udvari énekes tette.

2014. máj. 14. 22:03
 6/9 anonim ***** válasza:
88%

Nem hal meg. Ahogy az #5-ös is írta: jelenleg Kisujjal van, aki a "Hatalmasok Játszmáját" tanítja Sansának. Továbbá a lányon keresztül akarja rátenni a kezét a Völgyre, a Folyóvidékre, és egész Északra!

Deggial: Néha olyan értelmetlen, hülye dolgokat írsz, hogy leesik az állam; máskor meg pont azzal lepsz meg, hogy milyen értelmes is tudsz lenni! Szóval nem tudom, hogy te most egy érett, felnőtt ember vagy, aki néha heccből trollkodik; egy jó észjárású kiskorú, aki néha gyerekeskedik; vagy csak egy dromedár... [link]

2014. máj. 14. 22:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Ő kb. minden kategória minden 4.kérdéséhez ír vmit, gondolom azért, mert nincs jobb dolga és felakar kerülni minden kategóriában a "toplistára".
2014. máj. 14. 23:00
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Így van, én vagyok a király.
2014. máj. 15. 11:57
 9/9 anonim ***** válasza:

Aki szerint nem úgy van ahogy mondtam és lepontozott, megoszthatná velem,h h is volt ez a dolog a könyvben, ha nem így...

Deggial: te meg max a csicskák királya lehetsz :D

2014. máj. 15. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!