Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Trónok Harca sorozat 4....

A Trónok Harca sorozat 4. évadának 5. részében (First of his name) Jojen Reed miért és hogyan gyújtja meg a kezét?

Figyelt kérdés

Ez annál a résznél volt, amikor a fogságban beszélgetnek Brannal a szívfáról meg a háromszemű hollóról, akihez el kell menniük.

Azért kérdezem, mert a könyvekből nem rémlik, hogy lenne Jojennek ilyen képessége, ráadásul szerintem a helyzet sem kívánta meg, hogy felgyújtsa a kezét.

2014. máj. 7. 22:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az csak látomás volt, nem gyulladt meg valójában a keze. Jojen zöldlátó, ezért néha lát előre dolgokat.
2014. máj. 7. 22:24
 2/4 A kérdező kommentje:

Azt tudom, hogy zöldlátó.

De akkor ezek szerint az csak látomás volt, köszi.

2014. máj. 9. 10:49
 3/4 a0511 ***** válasza:

Sajnos nem tudni mit jelenthet ez a látomás. A könyvekben Jojent fokozatosan elhagyja az ereje, egyre gyengébbé válik (fizikailag és mentálisan egyaránt) ahogy tovább és tovább mennek észak felé.

Én szinte biztos vagyok benne, hogy Jojen idővel meg fog halni. Ehhez lesz talán valamilyen köze a tűznek? Eszembe jutott, hogy talán halálos lázban fogja életét veszíteni, ezért lát lángokat.

2014. máj. 12. 13:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Érdekes elmélet, lehet, hogy van benne valami. Szegény Jojen a végére már tényleg nagyon lerobban...ezt az északra utazást nem neki találták ki.
2014. máj. 14. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!