Heartland 8. évad?
A Heartland 7. évadnak vége lett.. mikor jön ki a 8. évad? Pár hét, hónap, 1 év?:D
Remélem hamar és előre is köszi :)
Ha csak ezt az 1 sorozatot nézed, akkor is 7 év alatt megtanulhattad hogy ezek ősz-tavasz szezonban futnak és szeptember közepe után kezdődnek (egészen október végi kezdésig).
-.-" De szeretem az ilyen "zseniket"-_-
Amúgy képzeld NEM nem csak azt az 1 sorozatot nézem, és 3 hete kezdtem el nézni...-.-
Nem okoskodni akartam, különben is honnan tudná a válaszoló hogy te mióta nézed? Értelmetlen dolog miatt háborodsz fel, az pedig alapvető hogy kérdés előtt rákeresel a neten a lehetséges válaszra és nem mással keresteted meg. Ha nem találtad, és itt tetted fel a kérdést és más megadja neked a választ, legalább ne küldd el a fenébe ha már megköszönni nem akarod.
Májusban ér véget a berendelési időszak, addig dől el lesz-e új évad. Ha igen, akkor ősszel kezdődik mert nyáron még azt le kell forgatni (illetve nyáron nincs főszezon mivel mások a tévénézési szokások, ahogy nincsenek új részek hálaadás, karácsony, újév, Superball és más fontos évközi események miatt sem, ezért szünetelnek télen és tavasszal is 1-2 hónapot a sorozatok). Most hogy beérted az eredeti sugárzási időt, tudni fogod hogy ezekben az időszakokban nem lesz heti 1 rész, hanem lehet november és január között szünetel (vagy csak ismétlik, a neten nem lesz új rész elérhető)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!