Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Hetedik c. filmeben hogyan...

A Hetedik c. filmeben hogyan ébredhetett fel az az egy éve "halott" már mumifikálódott csávó? Sehogy sem értem. Ez biológiailag lehetséges?

Figyelt kérdés
Oké hogy csomó gyógyszert kapott.De annyira elsorvadt mindene hogy áhh nem értem...Valaki aki okosabb tudja?:)

#halott #hetedik #felkeltés #mumifikálódott
2014. máj. 6. 08:30
 1/4 anonim ***** válasza:
A csávót infúziókon keresztül tartotta életbe a gyilkos. Olyan mint mikor mesterséges kómába tartanak valakit évekig. Csak itt ugye szenvedett, az orvos is mondta, hogy leharapta a nyelvét például.
2014. máj. 6. 08:39
 2/4 A kérdező kommentje:
de akkor hogy sorvadt el ennyire?ha kapott infúziót?
2014. máj. 6. 08:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha nem mozogsz valami oknál fogva, az izomzatod egy idő után elkezd leépülni, sorvadni. Ez történik a sokáig kómában fekvőkkel is, még ha tornáztatják is őket.

Amikor pedig az űrhajósok huzamosabb ideig tartós súlytalanság állapotában vannak, a szervezet elkezdi leépíteni az izomzatot, és a csontozat is gyengül. Úgy olvastam, már rövid űrbéli tartózkodás után is jelentkezik ez.

2014. máj. 6. 10:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2014. máj. 6. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!