Tervez a közeljövőben az MTV vagy más adó újabb keleti (koreai) doramasorozatot leadni?
Úgyértem jó régen kezdődött a palota ékköve, majd hosszú szünet után a silla királyság ékköve, a királyi ház titkai. És HOSSZÚ szünet után a korona hercege, majd az Acu hercegnő, végül a Pasta
De ez is jó régen volt, azóta sokszor újra végignéztem az összeset a neten, de azóta semmi új.
A múltkor volt egy pletyka, hogy az MTVA vett több mai korban játszódó koreai sorozatot is, a Pasta NAGYON jó, de mikor indul a többi?
Tudtommal nem. Épp valamelyik nap olvastam, hogy egy MTVA-nál dolgozó hölgy levelét a témában, és azt írja, még egy darabig nem várhatók ilyen sorozatok. Hogy újabbat vehessenek, ahhoz az eddigieket kell x-szer újra leadni (legalábbis ha jól értelmeztem). És hát drágák is ezek a sorozatok. :(
De ha érdeklenek az ázsiai sorozatok, javaslom, hogy nézd őket online/letöltve felirattal. Van nagyon sok jó, tudok ajánlani jó párat, ha gondolod. :)
Igen, tudom hogy lehet nézni felirattal is, de valamiért animénél még bírom felirattal nézni, doramánál nem (japán doramánál sem) nem tudom miért.
Remélem ha körbeérnek, és lejárnak a vetítési jogok, akkor lesz valami, azért kérdeztem hátha tud valaki valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!