Tudtok romantikus távol keleti sorozatokat (pl koreai)?
Huhúú, de még mennyit!
Ezek szerint a Faith-et láttad, én most azt nézem. Ha a magyar történelem alapján is készítenének ilyeneket, lehet még érdekelne is a dolog :D
Ha te is imádod Lee Min Ho-t, mindenképpen nézd meg a Boys Before Flowers-t és a Personal Preference-t. Ha nem, akkor is :D
Aztán ilyen zenés-táncolós doramák a You are beautiful, Heartstrings (másik nagy kedvencemmel, a CN. Blue-s Jung Yong Hwa-val és Park Shin Hye-vel), és a Dream High 1-2 is ilyen (ezek tele vannak kpopsztárokkal, direkt belőlük válogatták a szereplőket). Erősen romantikus még a Love Rain, romantikus egy csepp yaoi beütéssel a Coffe Prince.
A japán doramák is nagyon jók:
Ohitorisama, Zettai Kareshi, Hotaru no Hikari, Around 40. Ezek középpontjában a szerelem áll. Az egy kivétel a Shibatora, ez egy detektíves sorozat, de érdemes belenézni egy-két rész erejéig, hátha megtetszik (én a japán kedvencem, Koike Teppei miatt kezdtem bele). Ja, romantikus témájú még az Ouran High School Host Club, ami egy animéből készült 10 részes live action, nagyon vicces, ajánlom!:) Hasonló még a Yamato Nadeshiko Shichi Henge, szintén jó választás, akár az anime is!
Aztán ilyen egyestés filmek a Lovely Complex, ami szintén egy animéből készült live action, kicsit komolyabb témájú a Noriko goes to Seoul, és erősen bőgős a Koizora.
Remélem találsz köztük kedvedre valót!:)
Idén nyáron volt nagyon népszerű Koreában a Gentleman's Dignity. Érdekes, romantikus,vicces :) és nem utolsósorban nagyon jó zenével :)
Még néhány:
Beethoven vírus,
Hallom a hangod(I hear you voice)
Panda and Hedgehog
49 days(!!!kötelező!!!,bár az elején hülyeségnek tünt,hamar a kedvenc sorozatom lett!)
Fighting!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!