Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szökés vagy Zöld Íjász?

Szökés vagy Zöld Íjász?

Figyelt kérdés
Ha választanotok kéne, melyiket választanátok? El akarom kezdeni valamelyiket, de nem tudom melyik legyen az :(
2014. máj. 3. 15:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Én a Zöld Íjászt nézem,és ajánlom is mert egy baromi izgalmas és pörgős sorozat.(a 2. évad vége fele tart most)
2014. máj. 3. 16:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2014. máj. 3. 16:31
 3/4 anonim ***** válasza:

A Zöld íjász a Szökés közelébe sem ér!

Nem elfogultságból mondom, mert szeretem a kérpegény adaptációkat, mint a Zöld íjász, de a Szökés izgalmasabb. Az első évad nagyon ott van a toppon, minden évaddal kicsit gyengébb, de még így is élvezhető, sokszor nem tudhatod,h mi fog történni a következő percben. A Zöld íjász -számomra- hülye dolgokat/rossz megoldásokat is tartalmaz, többet mint a Szökés. Pl.: az egész rendőrség egy rosszfiú után kutat, de nem találják meg, aztán jön az Íjász segítője és 1 perc alatt rálel. Hihető... :D A Zöld íjászon számomra a 2.évadban Deathstroke segített, hogy ne unjam meg.

2014. máj. 3. 17:27
 4/4 relax... válasza:
Ez nem kerdes:Szökes!!!
2014. jún. 23. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!