Valami megrázó sírós filmet ajánlotok?
Figyelt kérdés
Már láttam a nővérem húgát, Keith-et, Komfortos menyországot, séta a múltba. Láttam még a Most jó c. filmet nyugtalanság kora címűt is!! Ezeken minden sírtam, bőgtem. Most várom hogy kijöjjön a Csillagainkban a hiba film is szerintem az is fenomenális lesz, most olvasom könyvben!!
Szóval várom az ilyen rákos szereplőkről szóló címeket, tippeket amelyik filmeken nagyon lehet sríni!
2014. máj. 3. 15:05
1/9 Tengor válasza:
Ugyan nem rákos, de sírós: Hachiko ill. a Bakancslista is elég megható a végén.
2/9 anonim válasza:
Cinema Paradiso
Hacsi, a leghűségesebb barát
Halálsoron
Száll a kakukk a fészkére
Az élet szép
6/9 A kérdező kommentje:
az utolsó dal-t és a nagy halat is láttam. Az utolsó dal inkább csak egyszerűen romantikus a nagy hal pedig egyáltalán nem sírós!
2014. máj. 3. 20:01
7/9 Tengor válasza:
A nagy hal szerintem sem. Persze lehet, hogy jobban át kell élni...
8/9 anonim válasza:
marley meg én
forrest gump
levelek júliának
kedves john
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!