Szomorú, megrázó zenéket keresek. Lehet lendületes és lassú is. Mit ajánlotok?
Requiem for a dream zenéje már hatalmas sablonná vált ilyen témában, mert rendkívül hatásos.
Sztm pedig Beethoven 7. symph 2 A major
Igen, a Requiem-ét ismerem. A 7. szimfónia már régóta megvan, de most meg is hallgattam. :)
Várom a további válaszokat. :)
Hát, se nem filmzene és nem is komolyzene.....
de megrázó még a November Rain a Guns N' Roses-tól :)
Edda-Utolsó érintés
Lord-Anyám
Edda-Nem kell más
Pokolgép-Az utca gyermekei
stb..
helo az előzőt írtam én! bocs, de komolyzenében nem vagyok jártas..:S
ja és még ajánlanám a Writney Houston számokat mert abból is egy csomó filmzene lett!!
pl: I will always love you!!
Az összes Evanescene szám. Lrginkább a My Immortal és a Hello, amit az énekesnő azután írt, hogy a húga öngyilkos lett.
Christina Aguliera Walk away, Hurt, Fighter, Bound to you, I'm okay,
Nightwish pontosan ez a kategória és zseniális.
Néhány Nickelback szám is nagyon bír ezzel a hatással főleg, hogy a klipjük is hatalmasat tesz rá. Ilyen a Someday és az én kedvenc számom a világ összes zenéje közül, a klipje szintén zseniális : Savin' me
Donnie Darko OST
mercury city Someone like You szintén egy kedven és az általad leírt kategóriatalán legjobb és legszebb példája
Máté Péter majdnem összes száma ilyen de a legszebb az Egyszer véget ér
Gyönyörű, szomorú, megható : EDDA Fémszívű fiú
Mozart Árnyékdal Tóth Attila nagyon jól énekli
Pearl Jam The End főleg ha a megfelelő videóval hallgatodmeg
Rammstein Donaukinder
The Phantom of the Opera OST (2004)
Elfen Lied OST gyönyörű és felkavaró
SIBA GOROD nOVOSIBIRSK ÉS Fuck ezek amolyan csillelős zenék de kétség kívül meg van a nagyon erős hangulatuk
Kissé megkésett válasz szóval már biztos nem aktuális :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!