Ismertek valami jó családi filmet?
Figyelt kérdés
Nem ilyen idióta filmet keresek, gyerekek is néznék szóval szex se legyen benne ha lehet de ne is rajzfilm legyen. Előre is köszi2014. máj. 2. 19:39
1/5 anonim válasza:
Családi üzelmek
Feledés
Rio 1/2
Távkapcs
Hotel Transylvania
Jumanji
2/5 anonim válasza:
Tudom ajánlani esetleg a Vasember 1-2-3-at..vaagy a Sherlock Holmes-5 :) Igaz ezek kicsit akciósak...De én mondjuk pont ma néztem meg a Cj7-et...ezt szerintem tutira szeretnék a gyerekek is :D nagyon aranyos filmecske :D főleg a vége :) Akkor ott van még a Hachiko is...ez is egy aranyos kis történet...igaz történet alapján :D... ez mondjuk inkább talán szomorú de szép film egy kutyusról :)
3/5 anonim válasza:
Előző vagyok :D csak elirtam : * Sherlock Holmes-t :D
Ja meg amúgy jó film még a Jurassic Park is :D Mind a 3 része :) Mondjuk nem tudom mekkora gyerekekkel akarsz filmet nézni mert a dínók lehet hogy ijesztőek nekik. :D De amugy ez is remek film :)
4/5 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm szépen a vàlaszokat.
2014. máj. 3. 08:30
5/5 anonim válasza:
Szerintem nagyon kedves filmek:
-Kisanyám, avagy mostantól minden más
-Esti mesék (Adam Sandlerrel)
-Jég veled
-Apafej
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!