Van olyan nagyon ismert, a szakmájában sikeres színész, akinek az alakításait ki nem állhatod? Ha vannak ilyenek, akkor kik?
A magyar romantikus hulladékokban, ótvaros komédiákban játszó színészek legtöbbjét utálom. Bár sokszor ez a jelző még dicséret jó pár embernek.
Külföldiek közül Woody Harrelson irritált nagyon, de a True Detective-ben és a Zombielandben megkedveltem. Adam Sandler-stílusú vagy olyan szinten mozgó színészeket eléggé utálok még.
Matt Damon, Tom Cruise, Ashton Kutcher, Cameron Diaz, Jack Black,Forest Whitaker, Ben Affleck, Seann William Scott, Owen Wilson, Mark Whalberg, és mégy egy páran akik nem jutnak eszembe.
Az ok színészenként változik. Vagy alapból a fejük, a kisugárzásuk irritál, vagy az idétlen filmjeikkel egy életre megutáltatták magukat velem.
Én Adam Sandler összes alakítását utálom, így nem túlzás kijelentenem, hogy Adam Sandlert mint filmszínészt ki nem állhatom. Ha megy egy film, amiben szerepel, kimegyek a helyiségből.
Ashton Kutchert sem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!