Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mondanátok filmcímeket?...

Mondanátok filmcímeket? Esetleg kedvenced?

Figyelt kérdés
Nem kell,hogy a legújabb legyen.Olyat keresek,ami elgondolkottató,lehet rajta agyalni,napokig a hatàsa alà kerülsz.Ami tènyleg megfogott valamièrt.Lehet dràma,szerelmi dràma,idöutazós.
2014. máj. 1. 15:21
 1/4 anonim ***** válasza:

- Az időutazó felesége

- Bakancslista

- Életrevalók

- Megváltás

- Majd újra lesz nyár

2014. máj. 1. 15:45
 2/4 anonim ***** válasza:

Az osztály

kb egy hete láttam, de még mindig a hatása alatt vagyok

https://www.youtube.com/watch?v=sUeSQY55o5Y

2014. máj. 1. 16:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Az osztály tényleg nagyon jó film. Az én kedvencem viszont a Rekviem egy álomért. Napokig a hatása alatt voltam. Láttad már?
2014. máj. 1. 21:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi!Ment a zöld pacsi mindenkinek! Nem làttam,de meg fogom nèzni.Most az Afrikai szeretöket nèztem.Elèg gagyi,kis költsègvetèsü,egyszerü felèpítèsü,tènyleg egy alacsony kategoriàs ahogy meg van csinàlva,de maga a törtènet,megdöbbentö,elgondolkottató!4napja làttam,de azon kapom magam,hogy mèg mindig azon ràgodok.
2014. máj. 1. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!